
Obsługujemy i kompleksowo organizujemy imprezy okolicznościowe: chrzciny, komunie, konsolacje, imieniny, urodziny itp. W swojej ofercie posiadamy dwie sale dla maksymalnie 90 i 250 osób. Wystrój naszych sal zaspokoi gusta najbardziej wymagających klientów.
Proponujemy Państwu okrągłe lub tradycyjne stoły z wytworną dekoracją w kolorystyce bieli atłasów z dodatkiem czerwieni i złota. Każda sala posiada miejsce do tańczenia wraz z podestem dla muzyków, a także osobne toalety.
Rezydencja Zalewskich położona jest z dala od miejskiego zgiełku, otoczona pasem zieleni, pięknym ogrodem i tarasami. Jest to doskonałe miejsce na stworzenie niepowtarzalnej atmosfery. W ofercie posiadamy pokoje gościnne oraz apartament dla nowożeńców.
Cały nasz zespół przykłada ogromną wagę do każdego szczegółu związanego z przygotowaniem pobytu Gości oraz dokłada wszelkich starań aby przyjęcia odbyły się na najwyższym poziomie. Troszczymy się o atmosferę przyjęć, posiłków i zabawy, która pozostawia w pamięci wyłącznie miłe wspomnienia.
Organizując uroczystość w Rezydencji Zalewskich gwarantujemy Państwu i wszystkim Gościom, że zostanie ona niezapomnianym wydarzeniem.
Usługa organizacji przyjęcia komunijnego zapewnia:
stylowo wykończoną salę balową z wystrojem w kolorystyce bieli atłasów z dodatkiem czerwieni i złota, dekorację stołów (świeczniki, serwetki), przestronny taras, parking dla gości, wykwintną kuchnię, 3 dania gorące ( 1 zupa,1 danie głównie 1 potrawka ), 5 przekąsek zimnych, 3 sałatki, napoje gazowane i soki 1 litr/osoba, napoje gorące kawa, herbata bez limitu, 3 rodzaje ciast, owoce sezonowe lub sałatka owocowa.
Umożliwiamy korzystanie z własnych alkoholi posiadających banderole. Nie pobieramy tzw. opłaty „korkowej”.
Ponadto polecamy Państwu wybór usług dodatkowych:
tort okolicznościowy, fontanna czekoladowa, występ artysty dla dzieci cena uzależniona od programu, opiekunka do dzieci
Proponowane menu:
- Zupa – jedna pozycja do wyboru:
- tradycyjny rosół domowy z makaronem,
- krem ze świeżych pomidorów z dodatkiem bazylii i groszku ptysiowego,
- zupa grzybowa z makaronem,
- zupa neapolitańska z łazankami,
- Danie główne – jedna pozycja do wyboru:
- pierś z kurczaka panierowana w sezamie w sosie musztardowo-miodowym podana z frytkami i bukietem surówek,
- rolada schabowa z żółtym serem i warzywami podany z ziemniakami puree i marchewką baby,
- filet z indyka w sosie śmietanowym podane z ziemniakami opiekanymi w ziołach,
- sosem jogurtowym i surówką z czerwonego buraka,
- karkówka pieczona podana z sosem pieczarkowym z kluskami śląskimi i marchewką z bakaliami,
- łosoś w sosie szpinakowym, ziemniakami puree, surówka colesław
- Potrawka – jedna pozycja do wyboru:
- strogonow z chrupiącą bułeczką,
- potrawka z indyka z ananasem,
- kurczak po węgiersku,
- kartacze ze skwarkami,
- kapusta młoda z zieleniną,
- pieczarki w śmietanie
- Przekąski – pięć pozycji do wyboru:
- schab po warszawsku,
- indyk w maladze,
- tymbaliki drobiowe,
- ryba faszerowana w galarecie,
- półmisek wędlin,
- półmisek mięs pieczonych,
- ryba po grecku,
- jaja z pastami
- Sałatki – trzy pozycje do wyboru:
- sałatka caprese,
- sałatka hiszpańska ( granat, ser pleśniowy),
- sałatka krabowa z makaronem chińskim,
- sałatka gyros,
- sałatka szefa ( szopska),
- sałatka jarzynowa,
- tortilla w dwóch smakach ( łosoś + szpinak,ser)
Więcej zdjęć z organizacji imprez znajdą Państwo w naszej galerii. Zapraszamy do wirtualnej wycieczki.